dilluns, 15 de novembre del 2010

Twitter


És una aplicació a la web que permeteix als seus usuaris escriure petits textos que poden ser llegits per qualsevol que tingui accés a la seva pàgina.
Es pot utilitzar per compartir missatges amb els amics i al mateix temps llegir alguna noticia d’algun canal d’informació, publicar textos, vídeos, enllaços,fotos i vídeos, pots enviar alguna cosa que t’ha agradat d’Internet i promocionar-te a tu o al teu bloc.
És una eina que et permet estar comunicat i enviar missatges als teus contactes com si fos un mail, és de microBloggin ( com si de un bloc es tractes) i serveix per enviar missatges instantanis si el comunicador i el receptor estan connectats.
En la nostra tasca docent ho podem utilitzar per enviar missatges als pares dels nostres alumnes per fer-hi un seguiment del seu fill, explicar-los activitats que es realitzaran durant el curs...

Coneix més sobre twiter mirant aquest vídeo:

2 comentaris:

  1. Hola Miriam!!!

    M'he estat llegint el bloc i m'ha semblat molt interessant. Referent a les noves aplicacions que hi han adaptades al sistema educatiu, crec que tot el que doni facilitat a la educació està molt bé.
    No obstant, opino que s'hauria de tenir en compte que no tots els pares saben utilitzar aquestes eines, així que les eines tradicionals hauran d'estar presents durant molt de temps.

    Felicitats pel bloc!!!!

    ResponElimina
  2. El twitter, encara que és una red social, no crec que tingui gaire sortida ja que els missatges que pots enviar són bastant limitats.
    Estic d'acord amb Alba, que es té que continuar utilitzant les eines informatives tradicionals, encara que també com a suport es poden utlitzar les noves tecnologies.

    ResponElimina